Лідери рухають прогресом!

2018-11-12

08-09 листопада на базі комунального закладу позашкільної освіти «Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості» відбулася ІІ сесія ХІІ скликання Обласного парламенту дітей, на яку були делеговані представники Долинського районного парламенту дітей Глібовський Владислав, голова РПД та Микитенко Юрій, депутат РПД разом з координатором Микитенко Світланою Анатоліївною.

Першим спікером сесії ОПД став доктор економічних наук, професор, проректор ЦНТУ Левченко Олександр Миколайович, який надав інформацію про перспективи навчання у Центральноукраїнському національному технічному університеті. Другий спікер – політолог, громадський діяч, журналіст Максим Несвітайлов. З його промови діти дізнались про спектр можливостей випускників ЦДПУ, факультету історії та права, кафедри філософії та політології.

На відкритті та пленарному засіданні ІІ сесії ХІІ скликання Кіровоградського парламенту дітей були присутні: голова Кіровоградської обласної ради Чорноіваненко Олександр Анатолійович, перший заступник Кіровоградської обласної державної адміністрації Коваленко Сергій Петрович та заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації Шатна Лідія Францівна.

У роботі сесії взяли участь інспектор відділу зв’язків з громадськістю УПП в Кіровоградській області, старший лейтенант поліції Вікторія Грінченко, директор Кіровоградського ОЦДЮТ Ганна Суркова , яка презентувала юним депутатам навчальну програму обласної школи лідерів “Громадянська освіта” та Лариса Кордонська , заступник директора Кіровоградського обласного ЦДЮТ.

Також депутати ІІ сесії ХІІ скликання разом з усією Україною об 11.30 взяли участь у написанні ХVІІІ Всеукраїнського диктанту національної єдності, присвяченому Дню української мови та писемності.

/Files/images/2018_rk/11.jpg/Files/images/2018_rk/12.jpg/Files/images/2018_rk/13.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 217

Коментарi