Педагогічна кухня

2018-02-12

12 лютого 2018 року пройшло нетрадиційне засідання динамічної групи «Сузір‘я» у формі педагогічної кухні. Адже саме на кухні, смакуючи певну страву, ми обмінюємося рецептами. Тож не стало виключенням це правило і на засіданні, у ході якого члени динамічної групи обмінювалися рецептами, секретами педагогічної майстерності.

Поділилися своїм досвідом щодо формування у вихованців ключових компетентностей у гуртках різних напрямів керівники гуртків: І. Удовіченко, І.Пайцун, М.Грищенко, С.Ісаєв. А в «Майстер-класі від шефа» продемонстрували як на практиці використовують особистісно-орієнтований підхід під час освітнього процесу керівники гуртків Польова Н.С., Дзюба І.А., Микитенко С.А., Пайцун І.А.

Така форма проведення засідання допомогає викликати інтерес до обговорення актульних питань, сприяє розкриттю у педагогів різноманітних творчих підходів щодо поєднання міжпредметних зв’язків під час заняття, формує вміння переносити знання з однієї галузі в іншу.

/Files/images/2018_rk/Ірина.JPG/Files/images/2018_rk/Сергій.JPG/Files/images/2018_rk/Підсумок.JPG/Files/images/2018_rk/завдання вправа.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 354

Коментарi